Geurmarketing / geurmarketing sport en wellness


Geurmarketing sport en wellness

geurmarketing geurverspreiding sport en wellness

De pionier in geurmarketing is de sauna-, wellness- en fitnessbanche. Geurmarketing kan uitstekend ingezet worden om een frisse omgeving te creëren voor uw sporters. Een geur die stimuleert en verfrist en tegelijkertijd nare geuren als zweet verwijdert. Voor de wellness branche kan geur een ultieme beleving en ontspanning brengen. Met geur voert u uw gasten mee naar exotische oorden en hogere sferen.

Voordelen van geurverspreiding binnen sport en wellness zijn merkherkenning, klantloyaliteit, hygiënische uitstraling en beleving en ontspanning

Frisse sportomgeving die stimuleert

Sporten in een frisse, stimulerende omgeving dat is wat iedereen wil. Met de Spirit Pro heeft u het ideale systeem in huis om sportzalen te voorzien van een frisse geur. Denk aan sportzalen, groepsfitnesszalen, spinning zalen, aerobicszalen, yogastudio's en dergelijke. De juiste geur zorgt voor energie en laat uw zalen heerlijk ruiken, ook als er het uur ervoor hard gesport is.

Uw leden komen allang niet meer alleen om te sporten, maar ook om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen en stress. Inspanning en ontspanning gaan hand in hand. Geurverspreiding zorgt voor een uniek stuk beleving en past uitstekend in de complete ervaring die u uw leden biedt. Ook de waarde van uw dienstverlening wordt in ogen van uw leden verhoogd dankzij geurmarketing.  

"Op de Ludwig Maximilians Universiteit in München is bewezen dat citrusgeur het uithoudingsvermogen verhoogt. Professor dr. Peter Weinberg (Instituut voor consument en gedragsonderzoek van de Universiteit van Saarbrücken) ontdekte dat vooral frisse geuren mensen positief stimuleren en hen in een betere stemming brengen." 

Ondersteun uw yoga sessies

Yoga is de manier om uw lichaam en geest te ontspannen. De geur van bijvoorbeeld Wild Lavender of Velvet maakt de ontspanning en beleving compleet. Gebruikt u matten dan maskeren deze geuren ook nog eens de stank die van een mat af kan komen.

Geur bij uw entree

Verspreid een aangename geur bij uw entree en maak direct een prettige, frisse en hygiënische indruk.

Geurverspreiding kleedkamers

Als u geurmarketing toepast in uw sportcentrum, vergeet dan niet om ook de kleedkamers mee te nemen. Zorg met een Spirit Pro geurverspreider dat uw kleedkamers heerlijk ruiken en niet naar zweet, vocht en andere nare geuren. 

Onderscheid uzelf van uw concurrenten

Met geurmarketing onderscheidt u zich van uw concurrenten. Ga nog een stap verder en laat een eigen signatuurgeur ontwikkelen. Deze geur versterkt uw merk en imago en vormt de perfecte herkenning voor uw klanten.

 

offerte geurverspreider, offerte geurmarketing

 

Geurmarketing in het nieuws

Zie ook deze nieuwsberichten over geurmarketing in de fitness & wellness sector: